06-29350613 karin@efbalans.nl
Hoe vaak sla jij je ontbijt over of neem je een koffie met croissantje on-the-go om het hongergevoel te stoppen? 1 tot 2 x per week of dagelijks?
Ontbijt in het Engels, breakfast, betekent letterlijk het doorbreken van het vasten dat ’s nachts plaatsvindt. Na ongeveer 10 uur zonder brandstof is het gemakkelijk in te zien waarom het ontbijt als belangrijkste maaltijd wordt gezien.

Een ontbijt levert je de energie die je lichaam nodig heeft om goed te starten.

Ik begin mijn dag met het snelle ideale ontbijt van Herbalife. Het ontbijt van Herbalife smaakt geweldig, zit boordevol voedingsstoffen en is snel te bereiden. En het kan aangepast worden naar mijn eigen wensen!

Het Herbalife ontbijt

  • voeden. Geniet van de romige en heerlijke Formule 1 shake. Vol van smaak, rijk aan voedingsstoffen en caloriebeperkt.
  • Hydrateren. Neem een groot glas water en voeg daar Herbal Aloëdrank aan toe voor reiniging van en activeren van de spijsvertering.
  • Verfrissen. De verkwikkende theedrank rijk aan kruiden brengt je (vet)verbranding opgang, zorgt dat je helemaal wakker bent en de 51mg cafeïne helpt je om je concentratie te verhogen wanneer jij dat het hardst nodig hebt.

 

De producten

Formule 1 shake bevat o.a. proteïne ( soja eiwitten ), 25 verschillende vitamine en mineralen en vezels, De Formule 1 is gluten- en lactosevrij en verkrijgbaar in vele smaken. De smaak Vrij van framboos is gemaakt van erwteiwit en daardoor ook sojavrij. 

Herbal aloë is in 3 varianten verkrijgbaar

  • Aloë Max, bevat 97% aloë vera sap dat verkregen is uit het hele aloë vera blad.
  • Aloë concentraat original, bevat 40% aloë vera sap ook uit het gehele blad. 
  • Aloë contentraat mango, bevat ook 40% aloë vera sap en heeft een mango smaak.

Instant theedrank is een verfrissende kruidendrank op basis van groene en zwarte thee. De mix van kruiden zorgt voor een energie boost, ondersteunt de vetverbranding en verhoogt je concentratie. De theedrank is verkrijgbaar in 4 smaken en kan zowel warm als koud worden gedronken.

Wat heb jij vanmorgen als ontbijt genomen?

Een betere gezondheid begint bij je ontbijt!