06-29350613 karin@efbalans.nl

1 op 1 coaching

Je wilt je eet- en leefpatroon verbeteren, maar …

R

Je weet niet waar te beginnen

R

Je mist kennis om je gewoontes blijvend te verbeteren

R

Je hebt een stok achter de deur nodig

Ik bied jou mijn kennis en ervaring voor een gezonde actieve leefstijl, die jij voor altijd kan volhouden en waarbij genieten op nummer 1 blijft staat.

Hoe werkt 1 op 1 coaching?

Kennismaking

In een telefonische kennismakingsgesprek hoor ik wat je “probleem” is, waar loop jij tegen aan. Zeg jij “yes, ik ga ervoor“ dan plannen we een uitgebreide intake.

Intake

Samen doen we (online of fysiek) een analyse van jouw lichaam en leefstijl en geef ik jou een persoonlijk advies.

l

Advies

Jouw persoonlijk eet- en leefstijladvies bestaat uit lekkere en pure voeding, bewegen op jouw niveau, voldoende rust en ontspanning.

|

Vele pogingen om gezonder te eten en te leven en af te vallen strandden. Paste de methode niet bij mij of was ik te streng? Via via ben ik bij Karin terecht gekomen. Ik ben meteen de Herbalife voeding gaan gebruiken, wat meer gaan bewegen en slankte af met lekker eten. Een kort appje, lekkere gezonde recept ideeën en haar enthousiaste begeleiding ( coaching ) houden mij gemotiveerd om door te gaan, ook als het even tegenzit. Ik ben blij.

Marina

|

Ik vond dat ik te veel overgewicht had en wilde graag een paar kilo kwijt. Ik heb wel een stok achter de deur nodig en die stok is Karin voor mij. Haar advies, coaching en de Herbalife voeding hebben de kilo’s laten verdwijnen en ook extra energie gegeven. Het programma is goed vol te houden. Ik ben mooi 18 kilo kwijt en voel mij top. Karin, je bent gastvrij en ben een super coach. Ik ben tevreden.

Marcel

Tarieven 1 op 1 coaching

  • Kennismakingsgesprek ( 10 min ): gratis
  • Intake online/offline ( 45- 60 min ): 50 euro

Heb je na de intake begeleiding en/of een stok achter de deur nodig? Plan met mij een vervolgconsult.

  • Vervolgconsult ( 25 min ): 20 euro
  • Strippenkaart 5 vervolgconsulten: 80 euro
  • Strippenkaart 10 vervolgconsulten: 150 euro

Bij een Herbalife Nutrition programma is de intake, het advies
en de 1 op 1 coaching gratis

Wil jij energiek, fit en vitaal worden en blijven?