06-29350613 karin@efbalans.nl

Herbalife Nutrition programma

Wil jij …

R

Meer energie?

R

Je sportprestaties verbeteren?

R

Een betere gezondheid?

R

Je ideale gezonde gewicht bereiken?

R

Vitaal ouder worden?

R

Iedere dag een gezond ontbijt?

De producten van Herbalife Nutrition en ik helpen jou naar jouw doel en jouw resultaat

Het is geen dieet

De voeding van Herbalife Nutrition is geen dieet, maar aanvulling op onze dagelijkse voeding. Een auto rijdt het beste met de juiste benzine en motorolie, dit geldt ook voor ons lichaam. Een lichaam met de juiste voeding en leefstijl functioneert op haar allerbest, energiek en fit. 

Ieder lichaam is anders en uniek. Jouw lichaam is anders dan die van je buurvrouw en dan die van mij. Iedere lichaam heeft daardoor andere hoeveelheden en verhoudingen van voeding nodig. Ik ben er om jou te adviseren en begeleiden in de juiste Herbalife Nutrition producten, je voeding en je leefstijl, zodat jij jouw doel gaat bereiken.

Je hebt de keuze uit 2 mogelijkheden om te beginnen

1. Persoonlijk programma:

 • fitcheck: intake met een voedings- en lichaamsanalyse
 • advies voor persoonlijk voedings- en leefstijlplan
 • uitleg gebruik van de Herbalife Nutrition producten
 • bij aankoop van jouw Herbalife Nutrition programma is de fitcheck,
  het advies, 1 op 1 coaching gratis. Je betaalt alleen de producten.

2. Try out pakket

 • 6 zakjes Herbalife Nutrition Formule 1 poeder in de smaak vanille, chocolade, cookie crunch (alle gluten- en lactosevrij)
 • uitleg en coaching m.b.t. het pakket
 • brochure boekje en shakebeker
 • het try out pakket kost slechts €20 (incl. verzendkosten )
 • na de try out kan je overstappen op een persoonlijk programma of deelnemen aan de 10 dagen FIT marathon

Jij en ik samen naar jouw doel en resultaat

Neem contact met me op!

Ik heb Karin leren kennen door het powerwalken.
Zij is een sympathieke en open vrouw en communiceert goed.
Ik had te hoog cholesterol en besprak dat met haar. Zij bleek ook Herbalife consulente te zijn en Herbalife bleek een bewezen werkzaam middel tegen te hoog cholesterol te hebben.
Sinds een half jaar werken wij samen aan mijn leefstijl en voeding en dat heeft resultaat gehad.
Karin coacht je op een plezierige manier, is kritisch maar nooit negatief en zit vol suggesties hoe je met dagelijkse (voedings)vragen om moet gaan. Ik heb er veel baat bij!
Mijn cholesterol is omlaag en daar ging het mij om. Als plezierige bijkomstigheid is door haar adviezen mijn spier/vetverhouding belangrijk verbeterd. Ik zou iedereen, die met leefstijl/voedingsvragen zit, aanraden om eens een afspraak met haar te maken.
Ineke

Wat is Herbalife Nutrition?

Herbalife Nutrition is wereldleider met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van de beste maaltijdvervangende shakes, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten. Het is een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. Elke dag worden er wereldwijd meer dan 4 miljoen Herbalife Nutrition shakes geconsumeerd. Herbalife Nutrition is in 1980 opgericht in de Verenigde Staten.
Momenteel is Herbalife Nutrition in meer dan 90 landen verkrijgbaar, sinds 1993 in Nederland. Dit betekend dat het in meer dan 90 landen is goedgekeurd. Meer dan 300 wetenschappers werken aan productkwaliteit en veiligheid. Met ultramoderne apparatuur en kwaliteitscontrolesystemen worden gedurende het gehele productieproces tests uitgevoerd. Zo voldoet elk product aan de wettelijke kwaliteitsnormen. Herbalife Nutrition bereikt haar klanten d.m.v. onafhankelijke Herbalife Nutrition Distributeurs, zoals mij. De distributeur, leefstijlcoach, stelt een persoonlijk voedingsplan voor je op en helpt je je doelen te behalen. Denk hierbij o.a. aan het fitter voelen, meer spiermassa opbouwen, een strakker lichaam of een betere conditie.
Een persoonlijke benadering staat bij Herbalife Nutrition hoog in het vaandel, omdat op deze manier de beste resultaten geboekt kunnen worden. Coaching gaat verder dan een product adviseren. Motivatie en persoonlijke ondersteuning geven klanten het vertrouwen om hun doel te gaan behalen.
De producten zoals maaltijdshakes, sportvoeding, supplementen, repen en dranken, zijn niet in de winkel te koop maar via een Herbalife distributeur, zoals mij, te verkrijgen.

Herbalife distributeurs geven terug aan de gemeenschap

Ze geven zich vrijwillig op om te helpen en/of doneren aan programma’s die een goede voeding en een actieve levensstijl voor kinderen bevorderen. Dit doen ze via de Herbalife Nutrition Foundation. De Herbalife Nutrition Foundation (HNF) is opgericht in 1994 en is een wereldwijde non-profit organisatie die liefdadigheidsorganisaties financiert om ervoor te zorgen dat kinderen gezonde voeding, onderwijs en de steun van vrijwilligers uit de gemeenschap krijgen. 

In elk land kiest de Herbalife Nutrition Foundation een organisatie waar het geld dat in dat land wordt gedoneerd naartoe gaat, een ‘Casa Herbalife’. In Nederland doneert HNF aan Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich in voor een positieve omgeving voor kwetsbare kinderen met een moeilijke thuissituatie. Een omgeving waar het veilig is, waar warmte en positieve aandacht is. Waar ze samen (leren) spelen en vrienden maken, zodat het zelfvertrouwen groeit. Waar zorgen en nare herinneringen plaatsmaken voor succesmomenten en een glimlach. Ik organiseer o.a. sportieve activiteiten waarbij de deelnemers een bijdrage betalen welke geheel of gedeeltelijk naar stichting Het Vergeten Kind gaat en staat er een HNF spaarvarkentje in mijn praktijk waar je een vrijwillige donatie kunt doen.

Wil jij energiek, fit en vitaal worden en blijven?